FIJNHEID VAN BOOMGAARDEN

Filteren en sorteren

FINESSE - GASPACHO
FINESSE - VELOUTÉ DE POTIRON BIO
FINESSE - VELOUTÉ DE COURGETTES BIO
FINESSE - VELOUTÉ DE LÉGUMES VARIÉS BIO
FINESSE - BOISSON À LA FRAISE
FINESSE - BOISSON MOJITO
FINESSE - NECTAR DE BANANE
FINESSE - NECTAR DE FRUITS DE LA PASSION
FINESSE - NECTAR DE GOYAVE
FINESSE - NECTAR D'ABRICOT
FINESSE - PUR JUS DE PRUNEAUX
FINESSE DES VERGERS - JUS DE TOMATE DE MARMANDE
Geschiedenis van Monograno

Felicetti oorsprong en stichting: sinds 1908

Pastificio Felicetti, opgericht door Valentino Felicetti in Predazzo in de Italiaanse Alpen, maakt gebruik van het zuivere bergwater en het koele klimaat om pasta van hoge kwaliteit te maken.

Felicetti blijft een familiebedrijf en is erin geslaagd moderne technologie en traditionele ambachtelijke methoden, zoals bronsextrusie en langzaam drogen, te combineren.

In de jaren 2000 werd het Monograno-assortiment geïntroduceerd, met biologische granen van één oorsprong, als weerspiegeling van de voortdurende toewijding van het merk aan uitmuntendheid en innovatie.

MONOGRANO - CONCHIGLIONI MAT